Om Thomas

Om Thomas:

Thomas har undersøkt mindfulness siden slutten av tenårene og har over ti års erfaring med å holde kurs i mindfulness. Han har studert ulike østlige visdoms-tradisjoner som Advaita Vedanta og Kashmir Shaivism og har dedikert store deler av tiden sin til meditasjon/mindfulness, kontemplasjon og refleksjon.

Terapeut

Siden begynnelsen av tjueårene har Thomas vært lidenskapelig opptatt av kommunikasjon, endringsprosesser/læringsprosesser og evnen til å lede seg selv i en positiv retning. Han har jobbet som terapeut i over ti år, drevet helseklinikk i Tønsberg og jobbet med hundrevis av mennesker for å løse psykiske og fysiske utfordringer. 

Thomas har også jobbet med barn og unge som sliter med konsentrasjonsvansker, indre uro og lese/skrivevansker. Han har samarbeidet med etater og institusjoner som jobber med å få unge mennesker til å mestre hverdagen, komme inn i arbeidslivet og frigjøre seg fra tungsinn, negative tanker, bekymringer og ekstrem stress.

Thomas har laget et eget utdannings-konsept (ettårig) og utdannet coacher innenfor NLP-coaching, og videreutdannet terapeuter med fordypning innenfor endringsprosesser, mindfulness, kommunikasjon, formidling og selvledelse.

Fasilitator

Thomas underviser hvert år om fasilitering på Folkeuniversitetets utdannelse innenfor coaching og veiledning. Han har jobbet i flere år som fasilitator for Høgskolen i Vestfold(Universitetet i Sørøst-Norge). Han deltok som gruppe fasilitator(prosessleder) i flere prosjekter og ledet gruppemøter mellom ansatte på høgskolen og ulike bedrifter innenfor vannrenseteknologi. 

Foredrag

Thomas driver firmaet Klar kommunikasjon, og har jobbet som foredragsholder for næringslivet i 12 år. Han har jobbet med både store og små bedrifter, holdt foredrag, lengre seminarer og fulgt bedrifter gjennom ulike endringsprosesser over tid. Thomas har også gjort mange oppdrag for det offentlige. Bla. sykehus, Nav, opplæringskontoret, skoler, institusjoner, sykehjem og barnehager. Han har blitt leid inn av folkeuniversitetet over flere år som foredragsholder om coaching i praksis, mindfulness og fasilitering.

For mer info om bedriftsforedrag:


Utdannelse:

  • Kinesiologi, Strauman´s Academy in congruent communication.
  • Nevro lingvistisk programmering, master practitioner. Elin Tveter kommunikasjon. Universal NLP.
  • Nevro lingvistisk programmering, communication del 1 og 2. Strauman`s academy in congruent communication.