Referanser

Terje Grennes

"Jeg kom til kurs i mindfulness uten å egentlig vite hva jeg kunne vente meg. Etter kurset var jeg full av lovord. Dette var konkret og forståelig, og jeg kjente det gjorde noe med meg. Jeg har i ettertid brukt de verktøyene vi fikk, i hverdagen, både privat og på jobb. Thomas sin formidlingsevne er utrolig bra og gjør det hele til en opplevelse. Tiden gikk svært fort, og plutselig var vi ferdig. Jeg var der sammen med min kone, og det føltes svært bra og riktig, og noe vi virkelig kan anbefale andre. Meld dere på og opplev sider ved dere selv som dere kanskje ikke har visst om eller bare glemt eller fortrengt."

Hilde Grennes 

"Jeg og mannen min meldte oss på et helgekurs sammen, og jeg må si at dette var noe befriende annet enn jeg hadde forventet. Thomas sin formidlingsevne er klar og tydelig i både ord og ikke minst handling og bilder, og det gjorde noe med meg. Dette åpnet porter i meg, og jeg tror ikke livet blir helt det samme etter dette. Jeg kan sterkt anbefale andre å utforske dette, og det at vi kunne dele dette som par var en utrolig fin opplevelse. Noe som gjør det lettere å forstå hverandre, og reise videre sammen. Takk for et fint kurs, dere ser meg igjen."

Helene Naper

"Hvis du er åpen og nysgjerrig, vil dette kurset kunne være starten på et "nytt liv", et liv med svært lite stress, bekymringer og frykt. Et liv med ro og glede og med bedre relasjoner til de rundt deg. Kurset anbefales varmt."

Kristi K. Galleberg

"Thomas utfordrer oss til å ikke tro på det han sier, men undersøke nærmere selv. Kursene med Thomas har gitt meg en fornyet interesse for å observere meg selv og mine egne reaksjoner og følelser. Jeg har gjennom dette fått noen erkjennelser som gjør det lettere å takle de utfordringene som livet byr på. Thomas formidler grunnleggende problemstillinger knyttet til kommunikasjon og relasjoner på en måte som er både underholdende og lettfattelig og gir en helt ny plattform å tenke ut fra. Kursene gir en mulighet til å få en type «påfyll» som det ellers er lite rom for i en travel hverdag. Jeg kommer stadig tilbake - alene eller sammen med venner eller familiemedlemmer."

Britt Hauge Toverud

"Jeg syns rett og slett det er deilig å være på mindfulness kurs. Bare å være, og ikke trenge å prestere og ikke alltid forstå. Og det gir meg mye. Jeg kommer igjen og igjen. Meditasjon var i begynnelsen vanskelig, og av og til ubehagelig, nå er det bare deilig. Bruker "micromeditasjon" når jeg kjenner ting blir vanskelig/stressende, spesielt på jobb"

Trine Brekke

"Anbefales på det sterkeste. Dette burde være et fag på skolen. Bør prøves, det eneste som kan skje er at man fungerer bedre i hverdagen."

Ørjan Hansen

"Jeg kan med hånden på hjertet si at mindfulness har forandret livet mitt på måter jeg nesten ikke kunne forestille meg. Ikke bare fikk jeg det bedre, men hele livssituasjonen min totalforandret seg. Noen av de store forandringene som å kvitte meg med nedstemthet, uro og kraftige svingende sinnstilstander. Pluss at behovet for medisiner som fulgte med disse "lidelsene" ble overflødig, og jeg kunne slutte med de. For en frihet det var."

Espen Lee Hansen

"Dette har gitt meg en trygghet til å virkelig finne ut av meg selv. Og jeg merker at jeg er blitt mye bedre til å kommunisere godt. Formidlingsevnen til Thomas er enorm."

Joakim Larsen

"Jeg hadde ingen forventninger til kurset, men likevel opplever jeg at dette har hatt stor innvirkning på meg og de rundt meg. Jeg anbefaler alle å utforske temaet, meld dere på!"

Marianne Stokholm

"Dette kurset i mindfulness er det beste på markedet. Jeg har vært på mange kurs i mitt liv, men er storfornøyd med kurset til Thomas Thorvaldsen. Jeg sier bare: ingen over og ingen ved siden av. Thomas er den beste, og dette anbefales på det sterkeste. Heldig er dere som bor så nærme, ellers ville jeg meldt meg på kurs som går hver uke. Dette har gitt meg et helt nytt syn på livet og hjulpet meg utrolig mye i min personlige utvikling."

Bettina Nielsen

"På grunn av Corona pandemien fikk vi kun mulighet til å møtes på de hyggelige lokalene i Tønsberg sentrum den første kurskvelden. Men selv om de resterende kursdagene foregikk digitalt, la det ingen demper på stemningen eller interaksjonene oss imellom. Det var også veldig kjekt at vi fikk tilsendt meditasjonene og tilleggsinformasjon på epost, slik at vi kunne fortsette å praktisere det vi lærte hjemme innimellom kursdagene. Temaene vi gikk igjennom var veldig opplysende, og ikke minst, veldig aktuelle for mange områder i hverdagen. Det vil si, de var nyttige både i forhold til å kunne ha det bedre med seg selv, samt for å oppnå bedre kommunikasjon i alle de personlige relasjonene man har. Thomas er en utrolig dyktig kursleder som forklarer alt på en grundig og forståelig måte. Han er også veldig flink til å passe på at alle henger med i svingene. Jeg håper virkelig jeg får mulighet til å delta på videregående kurs og lære enda mer om mindfullness."